Home · Search · Member List · Register · Login  · Register · Contact Us   
Per Page Sort by

  Ads  Views  Condition Price Date
[Panas] : Bodykit Lancer Fiore Untuk Saga/Iswara Anda!!
posted by JDM Bodykit

: Bodykit Lancer Fiore Untuk Saga/Iswara Anda!! Susah nak cari barang 2nd dari Jepun..? Kami ada penyelesaiannya..Di sini disenaraikan barang-barang yang diperlukan untuk ...
39640 Brand NEW n/a Mon September 27, 2010 03:07
Kereta control minyak jyosho siap digital remote for sale!
posted by fundernet

Remote control car kyosho super ten(nitro car),fully cnc/alloy parts and complete with remote sanwa digital(can use for another remote car,ready to run..compelete with glow st ...
25883 Brand NEW RM700.00 Sat March 22, 2008 12:20
Sale lampu waja, lampu wira,lampu iswara
posted by zulhasry2006

Salam Bros Saya ada item spt dibawah utk dijual: 1. Lampu depan waja ori baru rm 220 2. Lampu sport light waja ori baru rm 180 3. Lampu depan wira ori baru rm 170 4. lamp ...
21193 Brand NEW n/a Wed July 25, 2007 03:44
kancil L2 turbo
posted by mrafzi

KANCIL THN 1995 WARNA HITAM METALIK ENGINE L2 / GEAR BOX LSD INTERCOOLER BESAR SPOTR RIM JAPAN/TAYAR BARU YOKOHAMA DASHBOARD OPTI DALAM FABRIK WARNA CREAM AIRCOND BARU ...
15886 Used - Excellent RM11,500.00 Wed November 28, 2007 04:10
rim volk rays 16 "oriiiiiiiiiiii
posted by rui_costa

rim volk rays 16" ori bkn klang pya siap taya baru pkai sebulan rim condition halfkat taya dpn blakang 205/50/16 (90%) apa2 call/sms aku 017-6695835 amin brg ada kt kwn a ...
15486 Used - Excellent RM1,800.00 Thu September 27, 2007 05:11
ENJIN 4G91 FOR SALE(SOLD)
posted by ARTAKUS

ENJIN 4G91 COMPLETE WAYERING GEAR BOX MANUAL WITHOUT DASHBOARD.. CONDITION TIP TOP.. CLUTCH BARU TUKAR 2 BULAN STILL DLM KETE OWNER..OWNER NAK TUKAR ENJIN EVO. ...
15328 Used - Excellent RM2,500.00 Wed June 4, 2008 17:33
Nissan Sentra N13
posted by wanneo

nissan sentra model N13 for sale...tahun 1991 ( last model).. spec.. Enjin>SR20DE (Primera P10) JPJ endos dah...enjin minor mod from Japan.. Transmisi> manual 5 kelaj ...
13691 Used - Excellent RM17,500.00 Mon October 26, 2009 06:41
Honda EF 2door for sell...urgent
posted by Cliff_hanger

-Tolong Pakcik jer.... -nak jual sebab upgrade ke 4 pintu Honda gak,dah berfamily.... -keta cond ok.. -aksesori:Sunroof,disc brek blkg,seat recaro,audio sistem & keta baru ...
13614 Brand NEW n/a Tue June 3, 2008 16:59
advan racing style 17" K2 racingline Toyo Tyre 70% or swap with 16" sparco racing
posted by maizi19

baru pakai 3 bln, toyo tyre japan. harga RM1,600 atau swap 16" sparco racing atau advan style. Kenapa JUal? sbb nak tukar absober adjustable.nak masuk rim 16" ja...
13329 Used - Excellent RM1,500.00 Tue February 19, 2008 15:19
nak jual atau nak swap dgn seat yg lain
posted by aznizam21

aku saja nak try pki seat lain pulak,seat ni aku beli dgn member aku x tau dari jenis apa,seat mmg selesa nmpk baru lagi.dah balut fabrik recaro putra...kalau ada sesapa yg na ...
13214 Used - Excellent RM350.00 Wed March 5, 2008 03:37
-SOLD- BSA rims 17inch 8 hole
posted by stuppe

BSA rims 17 inch 8 lobang 100 & 114 pcd..... need new paint baru cun... location Klang/shah alam
13163 Used - Average RM750.00 Wed December 5, 2007 08:22
Door Trim Wira 1.5 year 2004..up for sale...good condition....
posted by nurul_izat

Salam semua.... Seperti tajuk kat atas, saya ada 1 set Door Trim Wira 1.5 tahun 2003,04,05 untuk dijual....cadang nak pasang kat kereta sendiri...tetapi ada komitmen lain pul ...
12134 Used - Excellent RM480.00 Tue February 19, 2008 07:20
1.8 / 4g93 doch
posted by ejoy_r3

enjin 4g93 complete wiring (6123),throttle body,injector,power stering pump,distributor,compressor,air flow sensor senang citer complete tinggal siap pasang jer..gear box paka ...
11775 Used - Excellent RM3,600.00 Sat June 13, 2009 08:12
complete 4g93 engine for sale
posted by se7enthsphere

spec2 enjin nih... -enjin 4g93 1.8 dohc -wiring dan ecu -tank -brake disc -sudah di port and polish -piston 81mm -extractor mivec -bearing racing brand ACL -radiator ...
11194 Used - Excellent RM5,500.00 Tue March 9, 2010 01:40
Daihatsu mira L200 parts
posted by Kentz

Kepada sesiapa yang berminat untuk mencari dan berkongsi info daihatsu mira L200 parts sila sms di 016-2434133 selepas pukul 7pm, semuanya mesti dijual dengan harga berpatutan ...
10453 Used - Excellent RM100.00 Mon May 12, 2008 12:07
enjin wira 1.5 nak jual (injection)
posted by orangezone_1402

engine wira 1.5 manual year 2000 gearbox (enjection) blok head complete 4g15.package include: head intake Tb extractor smpai nenas wiring enjin complet ...
10443 Brand NEW RM2,500.00 Tue April 21, 2009 06:23
wts : 4g91 manual
posted by 5 1 5 1

nak jual engine ni -4g91 manual -1.5 twincam -complete dashboard,wiring,gbox n semua yg ada dlm engine -tip top n standard condt -siap surat kastam n geran -timing belt ...
10014 Used - Excellent RM4,200.00 Mon July 14, 2008 15:00
seat pelbagai baru-4 sale
posted by vr4rskuning

seat semi bucket. pelbagai tak ada brand. baru. sepasang ala sparco..rm600 nego. plug n play to wira/satria/putra self collect siapa cepat,dia dpt 016 6867360.m ...
9608 Brand NEW RM600.00 Thu March 20, 2008 17:57
  Page 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 ... 67

 
Advertisement
Login
Username:  
Password:


Forgot Password
Motor Insurance & Roadtax Renew

Hotel Murah


Sponsor


FB EKC


Malaysia Dedicated Server | Malaysia VPS | My Blog | Malaysia Web Hosting | Malaysia Safe Deposit Box
Performance Parts Centre

Powered by: PhotoPost Classifieds PHP. Copyright 2006 All Enthusiast, Inc.
Site customized by 2R Creative | Site customised by Web Directory