Home · Search · Member List · Register · Login  · Register · Contact Us   
·
>

Plate Holder (JAPAN) Contact Seller
Views Date Posted
6485 Mon April 28, 2008
Asking Price Condition
RM180.00 Brand NEW
ph.jpg
supersize


Description: Hah, ni barang lagik cantik.


kete2 racing kat jepun. mesti pakai bende ni.


plate holder ni bila ko laju,kaw kaw, plate tu akan masuk dalam (TILT) kelepet lipat serong masuk dalam.


tapi kalo berhenti, dia kembali ke posisi asal.


so kira kalo time laju tu, ade polis tembak plate,tak nampak la sebab dia lipat,swing,tilt masuk dalam.


lagik satu yang best plate ni,kalo ade intercooler kat tengah tu, bile time laju,plate holder ni lipat, kira angin tu bole la masuk,lalu kt depan intercooler tu.


lagik satu,racer-racer WANGAN mesti ade barang ni punya.


HARGA? berapa korang berani angkat? agak-agak?


* sorry ni bukan cap ayam,cam mugen or ape2 brand yang jual RM50 kat kedai mana2 tu. ni ori,barang japan. siap kotak. Baru.


pape minat = SMS,3G,MMS = 012-3555144 Mr Bear
Keywords: plate nombor no number hks mugen turbo
Tel/Location: Shah Alam (Seksyen 6) (Seksyen 7) (Seksyen 9)

For Sale By
 
Posts: 48
Registered: November 2006
Location: Shah Alam
-


-
Support e-kereta now, buy our merchandise. HERE TQ
mrbear

Registered: November 2006
Location: Shah Alam
Posts: 48
Comment Date: Wed December 5, 2007

Gambar = http://planet.time.net.my/TechnologyPark/gilera/ph.JPG
Click here to see this users profile  
camboh

Registered: October 2007
Posts: 72
Comment Date: Wed December 5, 2007

nice item...cam best jer brg nim..
ada tak pic yg dah pakai kat kereta n pic bila keter tgh pecut camner plat kereta tu...
agak2 kalu speedtrack kena tak kalau pakai brg nim...
hehehehe...
Click here to see this users profile  
camboh

Registered: October 2007
Posts: 72
Comment Date: Wed December 5, 2007

best price plzz...
Click here to see this users profile  
meora

Registered: October 2007
Posts: 149
Comment Date: Thu December 20, 2007

price bro?
Click here to see this users profile  
jerry_kuala_selangor

Registered: July 2007
Posts: 63
Comment Date: Mon April 21, 2008

org jual rm60 jela bro..
Click here to see this users profile  
fuselage

Registered: December 2006
Location: Shah Alam
Posts: 158
Comment Date: Mon April 21, 2008

gulp....
Click here to see this users profile  
mrbear

Registered: November 2006
Location: Shah Alam
Posts: 48
Comment Date: Mon April 28, 2008

Bring Up My Post = BUMP! Mari mari .. sale sale!
Click here to see this users profile  

 
Advertisement
Login
Username:  
Password:


Forgot Password
Random Ads - Others
Door Garnish Opti ori.. RARE !!!
chen
· more ·

Motor Insurance & Roadtax Renew

Hotel Murah


Sponsor


FB EKC


Malaysia Dedicated Server | Malaysia VPS | My Blog | Malaysia Web Hosting | Malaysia Safe Deposit Box
Performance Parts Centre

Powered by: PhotoPost Classifieds PHP. Copyright 2006 All Enthusiast, Inc.
Site customized by 2R Creative | Site customised by Web Directory