Home · Search · Member List · Register · Login  · Register · Contact Us   
<<
<
·

Door Trim Wira 1.5 year 2004..up for sale...good condition.... Contact Seller
Views Date Posted
12474 Tue April 15, 2008
Asking Price Condition
RM480.00 Used - Excellent
Front_Door_Trim_RH.jpg


supersize

supersize

supersize
Socket_Wiring.jpg
supersize

Description: Salam semua....
Seperti tajuk kat atas, saya ada 1 set Door Trim Wira 1.5 tahun 2003,04,05 untuk dijual....cadang nak pasang kat kereta sendiri...tetapi ada komitmen lain pula....so decide nak jual sebab nak pakai duit ..... Door Trim in very very good condition, condition 9/10 (coz dah tebuk lubang speker 5.5'....tapi tebuk pun dengan penuh berhati hati )...masa beli door trim nie tanpa 4 unit suiz power window, walau bagaimanapun saya telah membeli 1 unit Main Switch Controller (berwarna hitam dan sama seperti model gsr ) baru dari vendor yang membekalkan parts parts original ke proton iaitu Wirapadu sdn bhd. manakala utk 3 unit switch pula, saya beli dari kedai potong....socket utk setiap switch disediakan tetapi berwarna kelabu le .......
'Bakul' tutup pintu, door regulator belakang dan braket TIADA, tetapi boleh dibeli secara berasingan dari kedai kedai potong (biasanya kedai potong jual door regulator dan motor dlm RM70.00 shj)
Opening price RM480.00 and of coz nego kaw kaw le....
Berminat!! bolehle menghubungi saya ditalian berbayar 013 277 0 277...dan lokasi adalah di sri muda, shah alam........
Untuk menjadikan korang rasa berbaloi beli door trim aku nie...aku akan berikan guide, manual ataupun wiring diagram untuk korang DIY sendiri...sekurang kurangnya korang boleh tambah ilmu...even masa korang tengah pasang dan konfius dengan wiring connection, takpe, korang boleh terus call aku!..dan aku rasa ilmu nie tak de sape pun nak jual....jadi korang fikirkan dahulu, samaada berbaloi atau tidak...pasal harga masih boleh dirunding lagi.....
Keywords: Door Trim Wira 1.5 year 2004..up for sale...good condition....
Tel/LOcation: 0132770277

For Sale By
 
Posts: 15
Registered: December 2007
-


-
Support e-kereta now, buy our merchandise. HERE TQ
kuaci

Registered: December 2006
Location: kajang,bangi
Posts: 232
Comment Date: Tue March 11, 2008

bro..ader lagi x?
Click here to see this users profile  
Acheys

Registered: April 2008
Posts: 1
Comment Date: Tue April 15, 2008

bro,ade lagi tak?
pergh...minat gile2 nih
Click here to see this users profile  

 
Advertisement
Login
Username:  
Password:


Forgot Password
Random Ads - Others
Mitsubishi Evo 3 Complete Dashboard
ngjenwei
· more ·

Motor Insurance & Roadtax Renew

Hotel Murah


Sponsor


FB EKC


Malaysia Dedicated Server | Malaysia VPS | My Blog | Malaysia Web Hosting | Malaysia Safe Deposit Box
Performance Parts Centre

Powered by: PhotoPost Classifieds PHP. Copyright 2006 All Enthusiast, Inc.
Site customized by 2R Creative | Site customised by Web Directory